Ballagás – szalagavató

Ballagás

Egy család életében az első meghatározó és megható pillanat amikor a gyermek befejezi tanulmányait és ott lehetünk vele a ballagásán. Erre az eseményre sokáig emlékeznek még. Fotókkal, élményekkel! Mi szívesen bővítjük ennek lehetőségét! Rögzítjük Önnek, minimálisan 2  kamerával a ballagás minden pillanatát! Itt semmilyen részlet sem maradhat le!

Szalagavató bál

A felnőtté válás kezdetén, az egyik lényeges pillanat a fiatalok életében, a szalagavató bál. Ebben az esetben is fontos minden pillanat, ezért itt is minimum 2 kamerával rögzítjük az eseményeket. Szalagavatók esetében, amennyiben a helyszín megengedi, lehetőség van élő helyszíni vágásra is, melyet akár azonnal egy kivetítőn láthatnak a jelenlévők!

A ballagási és szalagavató ünnepségeket megelőző próbákon is szívesen részt veszünk. Rögzítünk sok-sok vicces és felejthetetlen jelenetet, melyet majd a teljes videoanyag mellett, egy kis klip formájában adunk át!

Amennyiben igényt tart a film elkészítése mellett tablófotózásra vagy eseményfotózásra is, 25% kedvezményt adunk a fotósorozat elkészítésének árából!

A tapasztalatunk azt mutatja, hogy kedvezőbb ha egy teljes évfolyam rendeli meg a felvételt, hiszen az esemény minden pillanatát rögzítjük abban az esetben is amennyiben egy osztály bíz meg minket.

A személyre szabott árajánlatért, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Facultas Humán Gimnázium Szalagavató ünnepség:

 

Részletek a  Jókai Mór Általános Iskola ballagásából: